Costume pentru serbare

Prețuri de închiriere:

Costume pentru copii:  40 lei / buc.

Costum de Moș Crăciun (pentru adulți): 100 lei

Ne place să punem umărul şi mult suflet pentru costumarea copiilor la serbările de la grădiniţe sau la orice petreceri private. Avem costume nenumărate, frumos colorate, ce dau viaţă unor personaje incredibil de adevărate.

La serbările de la grădniţe asigurăm costumele pentru întreaga grupă şi ne implicăm, plini de imaginaţie, în tematicile alese: gâze şi flori, prinţi şi prinţese, animalele pădurii, cei trei purceluşi, dumbrava minunată, scufiţa roşie, punguţa cu doi bani, ursul păcălit de vulpe, sau alte poveşti, special create pentru momentele pline de magie şi sărbătoare.

Intenţia noastră este de a-i scăpa pe părinţi de grija şi alergătura după costume şi pe doamnele educatoare de emoţiile privind eventuale nepotriviri de ultim moment. Eliminăm orice riscuri şi evităm orice criză de timp: aducem costumele la probă, apoi la serbare, iar după eveniment suntem acolo şi le recuperăm!

PRĂVĂLIA CU JUCĂRII – costume deosebite pentru serbări reuşite!

Costumele noastre sunt prea multe pentru a fi afişate aici. În plus, stocul este în permanentă alimentare. Vă invităm să ne contactaţi sau să ne vizitaţi prăvălia pentru a găsi împreună costumul cel mai potrivit.